O poduzeću AFP

Poduzeće AFP d.o.o. osnovano je 1990. godine, no ipak predstavlja 45-ogodišnju tradiciju obiteljskog poslovanja koje je započelo u Njemačkoj 1968. godine i kojeg danas vodi već treća generacija obitelji.

Prije dvadeset godina započeli smo suradnju s poduzećem adidas kao ekskluzivnim zastupnikom robne marke adidas za Sloveniju, Hrvatsku i BiH. S vremenom se oblik suradnje prilagođavao gospodarskim i političkim promjenama u regiji i EU, no ipak je dugotrajna uspješna suradnja s adidasom, odlično poznavanje prodajnog programa te poistovjećivanje s robnom markom i njenim vrijednostima, dovelo do razvoja vlastite maloprodajne mreže trgovina u Sloveniji. Ubrzo se pojavila dilema oko naziva, rodila se ideja o PRVOJ LIGI ...

Vrlo smo ponosno što se naših 60 ljubaznih suradnika svojom motiviranošću i voljom do posla trudi nadmašiti očekivanja kupaca. Naravno, to ne bi bilo moguće bez neprestanog usavršavanja i odličnih međusobnih odnosa. Na temelju istraživanja javnog mnijenja, kupci su naše prodavače ocjenili kao ljubazne i pouzdane, čime se naše poduzeće vrlo ponosi. Sve to već dvadeset godina govori da se kupci rado vraćaju u  trgovine Prva liga, što je važan dio naše strategije poslovanja.