Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

Puma

Muške sportske tenisice PUMA RS-2K INTERNET EXPLORING

-50% Outlet
Šifra artikla:373309-02
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
450,50 kn 901,00 kn

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Muške sportske tenisice PUMA RS-2K INTERNET EXPLORING

Doživite promjenu u atletskoj tehnologiji. Odabrani model RS-2K Internet Exploring fizički je oblik digitalnih pripovjesti. Modeli, koji su povezani sa RS-2K oblikovanjem predstavljaju inovacije u sportskoj obući, koja uključuje živahne boje, foturistične oblike, koje na novo predstavljaju trg sportske obuće. PUMA-ino udobno ublažavanje u petnom dijelu omogućuje neprekidno nošenje. Gornji dio izrađen je od različitih materijala, koji su i zraćni i dobro odvajaju vlagu iz unutrašnjosti obuće. Gumeni potplat ima dobro prianjanje uz podlogu. Vezanje obuće je uz pomoć vezica, koja obuću naprave za svakog korisnika posebno. Na bočnoj strani nalazi se PUMA Formstraip. 

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top