Prva-Liga.com.hr
Vaša košarica:
0,00 kn
0 proizvodi
Besplatna dostava kod narudžbe iznad 600 kn. Rok isporuke:2 do 7 radnih dana.
Kupljenu robu možete u roku od 14 dana zamijeniti.
TRAŽI
Pretplatite se na besplatne obavijesti i povoljnosti!
Pretplatite se na e-časopis Prva Liga i svaki mjesec ćete primati zanimljive sadržaje i obavijesti vezane za naše povoljnosti, održavanje te sve ekskluzivne ponude.
Naruči
Besplatna dostava kod kupovine u vrijednosti iznad 600,00 kn
Kupljenu robu možete vratiti ili zamijeniti u roku od 15 dana - bez ikakvih razloga i posebnih objašnjenja

Mogućnosti plaćanja:

Visa, Mastercard, PayPal, plaćanje po predračunu, plaćanje pouzećem.

Povrat robe

Ako ste naručenu robu primili u ispravnom stanju, ali proizvod želite zamijeniti za veći, manji ili neki drugi, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača imate pravo da nas u roku od 14 dana od preuzimanja robe obavijestite da odustajete od ugovora, i to elektroničkom porukom na adresu info@prva-liga.com.hr, pri čemu niste dužni navesti razlog svoje odluke. U tom slučaju morate primljenu robu vratiti u roku od 30 dana od obavijesti o odustajanju.

Ako želite odustati od ugovora, robu možete vratiti u roku od 14 dana po preuzimanju bez prethodne pisane obavijesti.

Smatra se da je obavijest pravodobna ako se pošiljka preda u roku od 14 dana po preuzimanju odnosno u roku od 30 dana nakon pisane obavijesti o odustajanju od ugovora. Jedini trošak kojim Vas se tereti je neposredni trošak povrata proizvoda te mogućnosti da se paket ponovno pošalje vama. Troškove povrata snosite u visini odabrane dostavne službe. Trošak poštarine kod zamjene artikla je 35,00 HRK.

U slučaju zamjene robe samo za drugu veličinu artikla (bilo za veći ili manji broj), trošak ponovnog slanja robe je polovičan, 17,50 HRK.

Proizvodi moraju biti nekorišteni, što se dokazuje deklaracijom na proizvodu; neoštećeni i u originalnoj, neoštećenoj  ambalaži. Zajedno sa proizvodima morate nam poslati i obrazac za povrat ili zamjenu robe, koji isprintate ovdje. Prva liga nije dužna preuzeti pošiljku s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju ovim Općim uvjetima poslovanja Prve ligePakete nam uvijek vračajte Hrvatskom poštom kao običan paket i ne HP Ekspresom ili drugim dostavnim službama.

Prilikom povrata robe možete zahtijevati povrat novca, odobrenje ili neki drugi proizvod. Artikle ćemo vam zamijeniti ili vratiti kupovinu u roku 14 dana.

Proizvode vraćate na adresu:

AFP, d.o.o
Poste restante
10292 Šenkovec
Hrvatska

 

Ako ste primili neodgovarajuću količinu naručenih proizvoda ili čak pogrešan proizvod, molimo Vas da ispunite reklamacijski zapisnik, kojeg preuzmete ovdje:  Obrazac za povrat ili zamjenu robe.

Proizvode vratite na adresu: AFP d.o.o., Poste restante, 10292 Šenkovec, Hrvatska. U tom slučaju  troškove povrata snosi Prva liga. Vi pripremite obrazac i ponovo  zapakirajte robu. Molimo vas, da nas o greški obavijestite mailom na info@prva-liga.com.hr ili telefonom +386 7 46 68 308. 

Molimo Vas da proizvode vratite u originalnoj i neoštećenoj prodajnoj ambalaži s etiketama na kojima je označena šifra proizvoda i u stanju u kojem ste proizvod primili. Priložite ispunjeni obrazac, s kratkim opisom, što je razlog vraćanja. Iznos u vrijednosti vraćenog proizvoda, bez troškova prodaje odnosno dostave vratit ćemo Vam, priznati kao odobrenje ili ćemo Vam na Vaš zahtjev poslati novo odabrane proizvode po primitku Vaše reklamacije. Molimo Vas da proizvode koje naručujete u kompletu, također vratite u kompletu. Za već nošene i korištene proizvode reklamaciju Vam na žalost ne možemo priznati.

Ako je došlo do oštećenja robe u transportu, obratite se dostavnoj službi GLS Hrvatska. Ako smatrate da je pošiljka oštećena u transportu, primljenu robu pregledajte odmah i u prisutnosti dostavljača. Sve naknadne reklamacije zbog oštećenja robe prijevoznici uvažavaju samo iznimno, a naše ih poduzeće ne može riješiti. Eventualna oštećenja unesite u zapisnik kojeg je dostavljač dužan potpisati. Poželjno je također da se oštećenje snimi fotoaparatom. 

Za rješavanje eventualnih sporova nadležan je sud u Krškom, Slovenija.