Prva-Liga.com.hr
Najveći izbor svih proizvoda adidas grupe na jednom mjestu. Birajte među 3835 proizvodima.
Vaša košarica:
0,00 kn
0 proizvodi
Besplatna dostava kod narudžbe iznad 600 kn. Rok isporuke:2 do 7 radnih dana.
Kupljenu robu možete u roku od 14 dana zamijeniti.
TRAŽIPretplatite se na besplatne obavijesti i povoljnosti!
Pretplatite se na e-časopis Prva Liga i svaki mjesec ćete primati zanimljive sadržaje i obavijesti vezane za naše povoljnosti, održavanje te sve ekskluzivne ponude.
Naruči
Besplatna dostava kod kupovine u vrijednosti iznad 600,00 kn
Kupljenu robu možete vratiti ili zamijeniti u roku od 15 dana - bez ikakvih razloga i posebnih objašnjenja

Mogućnosti plaćanja:

Visa, Mastercard, PayPal, plaćanje po predračunu, plaćanje pouzećem.

100 % sigurna kupovina

Kupovina u Prvi ligi je potpuno sigurna. Za to smo se pobrinuli svim najsuvremenijim mjerama za zaštitu Vaših podataka.

Svi Vaši povjerljivi podaci koji se prenose putem Interneta, kodirani su na odgovarajući način tako da nema mogućnosti da ih pročita neka treća osoba. Kod plaćanja debitnom karticom, sistem će Vas radi provedbe plaćanja privremeno preusmjeriti na posebnu stranicu za plaćanje gdje su svi podaci još dodatno zaštićeni SSL (Secure Socket Layer) protokolom i 128-bitnom enkripcijom podataka.

Vaše podatke koje upisujete za potrebe kupnje, brižljivo ćemo pohraniti i ni u kojem ih slučaju nećemo otkrivati trećim osobama.

Kod plaćanja kreditnim i debitnim karticama upotrebljavamo transakcijski sistem PayPal, tako da podaci o Vašoj kreditnoj odnosno debitnoj kartici nakon sigurnog uspostavljanja veze odlaze neposredno u autorizacijski centar te se ne pohranjuju u sistemu Prve lige. Podatke o debitnim odnosno kreditnim karticama ne čuvamo.

Prva liga ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine ili propusta djelatnika Prve lige.

Internet prodajom bavimo se već od 2008 godine. Moramo istaknuti da nikada do sada nismo imali apsolutno nikakvih problema sa sigurnošću same kupovine kao ni sa osiguranjem osobnih podataka. To je posljedica, odnosno rezultat upotrebe naprednih sigurnosnih sistema i tehnologija te dosljednog uvažavanja i poštivanje zakona od strane naših zaposlenika. Ponosni smo na to što sami sebe možemo nazvati i počastiti se epitetom sigurne i pouzdane web trgovine.