Prva-Liga.com.hr
Vaša košarica:
0,00 kn
0 proizvodi
Besplatna dostava kod narudžbe iznad 600 kn. Rok isporuke:2 do 7 radnih dana.
Kupljenu robu možete u roku od 14 dana zamijeniti.
TRAŽI
Pretplatite se na besplatne obavijesti i povoljnosti!
Pretplatite se na e-časopis Prva Liga i svaki mjesec ćete primati zanimljive sadržaje i obavijesti vezane za naše povoljnosti, održavanje te sve ekskluzivne ponude.
Naruči
Besplatna dostava kod kupovine u vrijednosti iznad 600,00 kn
Kupljenu robu možete vratiti ili zamijeniti u roku od 15 dana - bez ikakvih razloga i posebnih objašnjenja

Mogućnosti plaćanja:

Visa, Mastercard, PayPal, plaćanje po predračunu, plaćanje pouzećem.

Načini plaćanja

U Prvoj ligi je omogućeno plaćanje na četiri načina:

  • plaćanje po predračunu - »doznakom na transakcijski račun«
  • plaćanje pouzećem (otkupnina, Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke)
  • plaćanje kreditnom karticom: Visa, Mastercard, American Express
  • plaćanje putem sustava PayPal

 

Plaćanje po predračunu
U slučaju plaćanja doznakom na transakcijski račun, prilikom kupovine na svoju email adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Plaćanje ćete najlakše i najbrže provesti putem Internet bankarstva, ali to možete učiniti i u bilo kojoj drugoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu. U tom slučaju plaćate proviziju za provedenu transakciju banci ili pošti koje će za vas provesti plaćanje, u skladu s njihovim uvjetima poslovanja. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Podaci za plaćanje po predračunu:
Naziv banke: HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 
Vlasnik računa: AFP d.o.o., Sela pri Dobovi 2, 8257 Dobova, Slovenija,
Broj transakcijskog računa - IBAN:  HR81 2500 0091 1090 0096 0

BIC: HAABHR22
Poziv na broj: broj Vaše narudžbe 

Plaćanje pouzećem
Plaćanje pouzećem se vrši prilikom preuzimanja pošiljke isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj ne može zaprimiti pošiljku u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o dospijeću ili primitku pošiljke.

Plaćanje kreditnom karticom
Plaćanje proizvoda moguće je slijedećim kreditnim karticama: American Express, Diners, MasterCard i Visa. Za plaćanje kreditnim karticama Prva liga koristi uslugu PayPal sustava te se kupac nakon odabira plaćanja kreditnom karticom preusmjerava na sigurnu PayPal stranicu. Plaćanje kreditnom karticom smatra se izvršenim nakon primitka autorizacije troška od strane izdavatelja kreditne kartice. Obavijest o terećenju kartice dostavlja se na e-mail adresu kupca.

Plaćanje putem sustava PayPal
Za plaćanje izravno sa svog PayPal računa, morate imati sredstva na računu sustava. Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal ući ćete u sustav plaćanja. Nakon prijave, kliknite potvrdu transakcije. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utječe na stanje vašeg  PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju na primatelja.

Kupoprodajni ugovor (narudžba) u elektroničkom obliku nalazi se na serveru Prva-liga.com.hr i dostupan Vam je 24 sata na dan u rubrici »Moj profil«.

Roba ostaje u vlasništvu prodavatelja do njezinog konačnog plaćanja.