Prva-Liga.com.hr
Vaša košarica:
0,00 kn
0 proizvodi
Besplatna dostava kod narudžbe iznad 600 kn. Rok isporuke:2 do 7 radnih dana.
Kupljenu robu možete u roku od 14 dana zamijeniti.
TRAŽI
Pretplatite se na besplatne obavijesti i povoljnosti!
Pretplatite se na e-časopis Prva Liga i svaki mjesec ćete primati zanimljive sadržaje i obavijesti vezane za naše povoljnosti, održavanje te sve ekskluzivne ponude.
Naruči
Besplatna dostava kod kupovine u vrijednosti iznad 600,00 kn
Kupljenu robu možete vratiti ili zamijeniti u roku od 15 dana - bez ikakvih razloga i posebnih objašnjenja

Mogućnosti plaćanja:

Visa, Mastercard, PayPal, plaćanje po predračunu, plaćanje pouzećem.

Dostava

Dostava proizvoda moguća je isključivo unutar područja Republike Hrvatske.

S pripremama za dostavu Vaše narudžbe počinjemo što prije po primanju vaše narudžbe. Kod izbora opcije plaćanja po predračunu aktivnosti za provedbu narudžbe počinju teći odmah po priljevu novca na naš transakcijski račun. Kod izbora opcije plaćanja karticama ili preko sistema Pay-pal, aktivnosti počinju teći odmah po primitku potvrde o plaćanju.

Narudžbe dostavlja Hrvatska Pošta.

Rok isporuke je od dva do sedam radnih dana.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste bili dostupni putem kontakt podataka koje ste dali prodavatelju, Prodavatelj nije odgovoran za isporuke izvan navedenog roka niti za povećane troškove isporuke.

Za narudžbe od 600,00 kn i više, dostava je besplatna. Za narudžbe do 600,00 kn dostava se naplaćuje 35,00 kn. U navedenu cijenu je uključen PDV, a cijena dostave navedena je u pregledu potrošačke košarice. Dostava se ne obračunava po cijeni paketa, a u nju su uračunati troškovi pripreme, otpreme i dostave paketa.

Ukoliko Vas dostavljač ne zatekne na adresi dostave, on će ostaviti obavijest. Paket možete podići na vašoj pošti u roku od 15 dana. Ukoliko ne podignete pošiljku u navedenom roku, pošiljka se vraća Prvi ligi. U slučaju da  ponovno zatražite dostavu iste narudžbe telefonskim putem na +386 7 466  83 08 ili na e-mail info@prva-liga.com.hr. Prva liga ima pravo ponovno zaračunati troškove dostave.

Sve pošiljke su osigurane od eventualnog gubljenja u dostavi te ako u roku od 30 dana ne dobijete nikakvu obavijest ili isporuku od Prve lige, dužni ste o tome obavijestiti Prvu ligu koja će u tom slučaju učiniti sve što je u njihovoj moći da se izgubljena pošiljka nađe ili će vam poslati zamjenski paket. Ukoliko ste već izvršili plaćanje, tada imate pravo na isplatu kamate na predujam sukladno čl. 29. Zakona o zaštiti potrošača.

U slučaju da je pošiljka vidljivo oštećena u transportu, tada takvu pošiljku nećete preuzeti već ćete bez odgađanja obavijestiti Prvu ligu kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke te vam, ako će to biti potrebno, poslati novu. Kod primitka robe dužni ste provjeriti ispravnost narudžbe na način da primljenu pošiljku i primljeni račun usporedi s narudžbom te ukoliko pošiljka ne odgovara narudžbi ili računu, bez odgađanja obavijesti Prvu ligu.

Račun se dobiva s dostavljenim proizvodom.