Prva-Liga.com.hr
Vaša košarica:
0,00 kn
0 proizvodi
Besplatna dostava kod narudžbe iznad 600 kn. Rok isporuke:2 do 7 radnih dana.
Kupljenu robu možete u roku od 14 dana zamijeniti.
TRAŽI
Pretplatite se na besplatne obavijesti i povoljnosti!
Pretplatite se na e-časopis Prva Liga i svaki mjesec ćete primati zanimljive sadržaje i obavijesti vezane za naše povoljnosti, održavanje te sve ekskluzivne ponude.
Naruči
Besplatna dostava kod kupovine u vrijednosti iznad 600,00 kn
Kupljenu robu možete vratiti ili zamijeniti u roku od 15 dana - bez ikakvih razloga i posebnih objašnjenja

Mogućnosti plaćanja:

Visa, Mastercard, PayPal, plaćanje po predračunu, plaćanje pouzećem.

Česta pitanja

Zašto se registrirati i kreirati svoj vlastiti Prva-liga.com.hr  korisnički račun?
Sa registracijom olakšavate si kupovinu u Prvoj ligi. Svoje podatke upisujete samo jednom, a koristiti ih možete prilikom svake kupovine. Na taj način možete pratiti status aktualnih/tekućih kupovina (da li je narudžba pripremljena, ili je već na putu,…) kao i povijest svih svojih prijašnjih ostvarenih kupovina. Narudžbu koja još nije poslana, možete čak i stornirati odnosno otkazati.


Gdje se registrirati?
Na zaslonu u gornjem desnom kutu, kliknite na »Registracija« i ispunite obrazac koji će vam se prikazati. Obavezno unesite svoju pravu e-mail adresu te pravu adresu za dostavu.


Kako izvršim kupovinu?
   1. Odabir artikla – potražite željeni artikl , kliknite mišem na njega te izaberite željenu veličinu tj. konfekcijski broj
   2. Potvrditi odabrani artikl – odabrani proizvod potvrdite klikom na »dodaj u košaricu«
   3. Pregledati  košaricu

  • uredite količinu proizvoda (u kvadratić upišite željeni, to je odabrani broj komade te kliknite na plavu ikonicu »Osvježi«),
  • uklonite proizvod iz košarice (kliknite na crvenu ikonicu X uz odabrani artikl)

   4. Primijenite mogući popust

  • kliknite na link »Imate li kod za popust?«
  • pojave se upute i polje »Unesi kod za popust«
  • Unesite vrijedeći kod i kliknite na »Aktiviraj popust« - iznos iz košarice preračuna se sukladno sa popustom unesenog koda za popust.

   5. Odaberite način plaćanja
   6. Unesite podatke potrebne za dostavu (upišite tražene podatke, kako bismo vam robu koju ste kupili mogli i dostaviti)
   7. Potvrda unesenih podataka (provjerite unesene podatke te kliknite na »Predaj narudžbu«)
 
 

Kako naručenu robu platiti, na koji način?
U Prvoj ligi je omogućeno plaćanje na četiri načina:

  • plaćanje po predračunu - »doznakom na transakcijski račun«
  • plaćanje pouzećem (otkupnina, Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke)
  • plaćanje kreditnom karticom: Visa, Mastercard, American Express
  • plaćanje putem sustava PayPal

Više informacija možete naći u rubrici Načini plaćanja.


Da li cijene sadrže PDV?
Da, cijene koje su objavljene u web trgovini Prva-liga.com.hr  već sadrže porez na dodanu vrijednost.Kako dobijem naručenu robu? Kako sa dostavom?
Narudžbe dostavlja Hrvatska pošta.   Rok isporuke je od dva do sedam radnih dana. Za narudžbe od 600,00 kn i više, dostava je besplatna. Za narudžbe do 600,00 kn dostava se naplaćuje 35,00 kn. U navedenu cijenu je uključen PDV

Pročitajte višu u »O dostavi vaših narudžaba«


Može li se naručeni proizvod vratiti ili zamijeniti?  

Naša je želja da u našoj web trgovini kupujete bez ikakvih primisli te da to činite s veseljem. Ako vas brine da vam naručeni proizvod možda ipak neće odgovarati, ako bude prevelik ili premalen, ako možda baš i ne bude takve boje kakvu ste vi zamislili, ako ….. Razumijemo da ste proizvod kupili bez da ste ga fizički vidjeli i probali. Stoga vam u takvim slučajevima, upravo iz svih navedenih ili sličnih razloga, omogućavamo da nam naručeni artikl vratite, ali  u za to predviđenom roku, koji je pak 14 dana.


Pročitajte više o postupcima povrata robe.


Može li pratiti izvršavanje svoje narudžbe?
O aktualnom stanju vaše narudžbe ćemo vas putem e-mail obavijestiti dva puta. U mailu, koji dobijete netom nakon uspješno predane narudžbe, potvrđujemo prijam vaše narudžbe. A kada vašu narudžbu predamo u dostavu na poštu, poslat ćemo vam još jedan mail, u kojem ćemo vas obavijestiti o tome da je vaša pošiljka krenula, tj. da je poslana i da će za dan, dva biti kod vas.

U gore navedenim mailovima nalazi se i link, koji vam klikom na njega otvara vašu narudžbu. Ovdje možete pratiti njegov status ili ga možete i stornirati.
 

Mogu li se kupljeni poklon – bonovi poslati direktno na adresu onoga kome su i namijenjeni?
Naravno, sa zadovoljstvom. Kod kupovine bonova nam u košarici u prozorčić Opomene jednostavno samo dopišite sadržaj posvete te adresu primatelja poklona te ćemo poklon bonove poslati direktno njima.
 

Da li uvijek dobijem sve naručene artikle? Što ako nekog artikla nema na zalihi?
Web trgovina nema svoje vlastito skladište, već je na internetskoj stranici web trgovine objavljena kumulativa zaliha svih fizičkih dućana Prva liga. Te se brojke, odnosno ponuda postojećeg asortimana, u web trgovini obnavljaju/ažuriraju nekoliko puta dnevno, što znači da postoji mogućnost da artikl koji ste naručili, od datuma vaše narudžbe do datuma pakiranja, možemo i fizički prodati u nekom od dućana. To se zaista događa vrlo rijetko, ali je ipak moguće. Ako do takve situacije dođe obavezno ćemo vas o tome obavijestiti putem e-maila ili telefonski.