Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

IcePeak

Ženska skijaška jakna Icepeak FORTUNA

-50% Besplatna dostava Outlet
Šifra artikla:653116660I740
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
750,50 kn 1501,00 kn
Besplatna dostava danas!

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ženska skijaška jakna Icepeak FORTUNA

Izvrsna ženska jakna u kombinaciji je ljubičaste, tamno sive i bijele boje. Ima odvojivu kapuljaču s potezanjem konopa. Ima mekan i topao unutarnji dio ovratnika. Jakna je opremljena s nekoliko džepova. Džepovi su pričvršćeni vodonepropusnim patentnim zatvaračem, a iznutra imaju podstavu koja brzo zagrijava ruke u hladnim danima, na manšetama su otvori za palac koji dodatno štite ruke od hladnoće. Zimska jakna također ima džep za skijašku kartu i unutarnje džepove. Odlikuje ga EXTREME A.W.S. tehnologija, što znači da je izrađena od materijala koji vas štiti od vjetra i kiše i održava osjećaj ugode zbog funkcije ispuštanja viška vlage i topline. Ženska jakna je vodootporna: 10.000 mm / 5.000 / m2 / 24 sata. Prekrasna jakna ima važne šavove lijepljene. Izrađena je od materijala koji je fleksibilan u dva smjera. Zatvara se vodonepropusnim patentnim zatvaračem.

Sastav:

  • 100% poliester (vanjski dio)
  • 100% poliester (podloga)

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top