Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

IcePeak

Softshell jakna za dječake ICEPEAK KONAN JR

-40%
Šifra artikla:851897682I290
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
180,00 kn 300,00 kn

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Softshell jakna za dječake ICEPEAK KONAN JR

Prekrasna softshell jakna dizajnirana je za dječake. Kombinacija je crne i sive boje, sa zelenim detaljima. Ima fiksnu kapuljaču. Izrađena je od funkcionalnog materijala, pogodna za razne aktivnosti na otvorenom. Površina tkanine je obrađena da bude vodoodbojna, bez upotrebe PFC-a. Odlikuje se sljedećim tehničkim vrijednostima od 8.000 mm 3.000 mvp (vodeni stupac / disanje). Ta A.W.S. Proizvod EXTREME zadovoljava potrebe aktivnih ljudi na otvorenom čak i u ekstremnim uvjetima. Softshell jakna za djecu kopča se patentnim zatvaračem, džepovi se također zatvaraju patentnim zatvaračem, rukavi se zatvaraju elastičnim patentom, stražnji dio jakne je blago produžen.

Sastav:

  • 94% poliester
  • 6% elastina

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top