Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

IcePeak

Muška softshell jakna Icepeak BREEDSVILLE

Novo -20%
Šifra artikla:957912544I642
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
540,00 kn 675,00 kn

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Muška softshell jakna Icepeak BREEDSVILLE

Zanimljiva muška jakna izrađena je od softshell materijala i prikladna je za širok raspon aktivnosti na otvorenom. Pruža zaštitu od vremenskih prilika, a istovremeno je ugodno fleksibilan. Površina tkanine je obrađena da bude vodoodbojna, bez PFC-a. Muška jakna pruža optimalnu zaštitu od vjetra i pruža potrebnu toplinu. Tehničke vrijednosti tkanine: 10 000 mm 8 000 mvp (vodeni stup / prozračno). Ova hibridna ženska jakna izrađena je od kombinacije različitih materijala, kako bi se postigao balans između zaštite, udobnosti i funkcionalnosti. Materijal je fleksibilan u dva smjera. A.W.S. EXTREME proizvod zadovoljava potrebe aktivnih ljudi u ekstremnim uvjetima. Zatvara se patentnim zatvaračem, džepovi se također zatvaraju patentnim zatvaračem, stražnji dio jakne je nešto duži.

Sastav:

  • 100% poliester

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top