Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

IcePeak

Hlače za skijanje za dječake Icepeak Happy JR

-70% Outlet
Šifra artikla:251020805I817
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
157,50 kn 525,00 kn

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Hlače za skijanje za dječake Icepeak Happy JR

Sive dječje hlače za skijanje namijenjene su dječacima. Izrađene su od visoko vodonepropusnog materijala s visokim faktorom uklanjanja viška tjelesne vlage i temperature (prozračni materijal): 3000mm / 3000g / m2 / 24 sata. Odjeća od ovog materijala štiti vas od vjetra i kiše čak i u ekstremnim uvjetima. Funkcija uklanjanja viška vlage i temperature omogućuje dulje i ugodnije vrijeme provedeno na otvorenom. Odlikuje ih ICETECH tehnologija, što znači da su izrađeni od materijala koji vas štiti od vjetra i kiše i održava osjećaj ugode zbog funkcije odvođenja viška vlage i topline. Odjeća od takvog materijala izuzetno je udobna, lagana i idealna za aktivnosti koje zahtijevaju potpunu slobodu kretanja. Skijaške hlače imaju lijepljene sve šavove i opremljene su reflektirajućim tijelima koja povećavaju sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Hlače imaju posebno dizajnirano područje oko koljena radi lakšeg savijanja, kraj hlača zakopčan je patentnim zatvaračem, svi šavovi su lijepljeni, stražnja strana struka podignuta je za veću udobnost. Hlače imaju podesiv struk. Odjeća je izrađena u skladu s propisima o zaštiti djece.

Sastav:

  • 100% poliester (gornji dio)
  • 100% poliakril (podloga)

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top