Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

IcePeak

Dječja bunda za skijanje Icepeak LOWDEN JR

Zadnji komad -50% Besplatna dostava Outlet
Šifra artikla:650065564I350
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
262,50 kn 525,00 kn
Besplatna dostava danas!

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Dječja bunda za skijanje Icepeak LOWDEN JR

Prekrasna dječja bunda za skijanje u kombinaciji svjetlo sive i tamno plave boje, s žutim detaljima. Bunda za dječake ima kapuljaču, podesiva je s zateznom vezicom. Bunda se zatvara s patentnim zatvaračem, isto tako džep, ima i džep za kartu za skijanje. Prekrasna bunda podesiva je u struku, na kraju rukava je podesiva uz pomoč traka na čičak. Zimska bunda opremljena je reflektirajućim tjelima koja povećavaju sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Odlikuje ga EXTREME A.W.S. tehnologija, što znaći, da su izrađene od multifunkcijonalnog materijala otporan od vjetra i kiše .Izrađena od visokootpornog materijala s visokim faktorom odvajanja suvišne tjelsene vlage i temperature (materijal koji diše):  10 000 mm/5 000g/m2/24sata. 

Sastav:

  • 100% poliester (vanjski dio)
  • 100% poliester (podloga)

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top