Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

IcePeak

Bunda za dječake ICEPEAK KENNER JR

-40% Besplatna dostava
Šifra artikla:850009588I350
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
405,00 kn 675,00 kn
Besplatna dostava danas!

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Bunda za dječake ICEPEAK KENNER JR

Prekrasna bunda za dječake je plave boje. Ima podesivu kapuljaču koja se može skinuti. Kapuljača je podstavljena umjetnim krznom, ovratnik je mekan i udoban. Pri izradi ovog proizvoda posebna je pozornost posvećena funkcionalnosti i udobnosti. A.W.S. Proizvod ACTIVE pogodan je za aktivne i opuštene aktivnosti. Površina tkanine je obrađena na način da je vodoodbojna, bez PFC-a. Proizvod je proizveden u skladu sa propisima o sigurnosti djece. Vodeni stupac tkanine je 5.000 mm. Obložena je izuzetno laganom i zračnom izolacijom. Zimska bunda za dječake izrađena je od dvoslojne tkanine s vodootpornom membranom. Podstava je izrađena od poliestera. Džepovi su podstavljeni toplom podstavom.

Sastav:

  • 100% poliester

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top