Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

adidas

Ženske tenisice za trčanje adidas ULTRABOOST 22 HEAT.RDY W

-20%
Šifra artikla:H01174
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
1140,80 kn 1426,00 kn

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ženske tenisice za trčanje adidas ULTRABOOST 22 HEAT.RDY W

Odlične tenisice za trčanje namijenjene su svim ženama koje žele dobiti maksimalan povrat energije od sportskih tenisica. Tenisice za trčanje su vrlo lagane i prozračne zahvaljujući techfit materijalu i rastezljivoj mrežici na gornjem dijelu tenisice. BOOST pjena nudi maksimalnu udobnost i povrat energije tijekom trčanja. Torsion sustav daje vam maksimalnu potporu za prednji i stražnji dio stopala tijekom trčanja. Potplat je izrađen od Continental gume koja nudi najbolje prianjanje u svim vremenskim uvjetima. Ženske tenisice za trčanje nastale su u suradnji s najvećim NASA-inim svemirskim laboratorijem. Izumili su tenisicu za trčanje koja prkosi gravitaciji i uz pomoć BOOST pjene daje maksimalan odziv i eksplozivnost sportašu. HEAT RDY  tehnologija nudi osjećaj svježine, čak i kada vam je vruće. 

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top