Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn.

adidas

Muški košarkaški pulover adidas DM PO HOODIE

-50% Outlet
Šifra artikla:GE4146
Artikal je na raspolaganju
Vrijeme dostave:do 7 dana
281,50 kn 563,00 kn

Poduzeće AFP d.o.o. jamči da se sve informacije koje navedete na ovim stranicama tretiraju prema najvišim standardima i u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama.

Online trgovina koristi sigurnu poveznicu (SSL) koja tijekom postupka kupnje onemogućava trećim osobama pristup vašim podacima.

Znamo da ste proizvod kupili bez da ste ga vidjeli odnosno probali.

Ako vas brine da će vam naručeni proizvod biti prevelik ili premali, ili možda ne bude onakve boje kakvu ste poželjeli odnosno ne zadovolji vaša očekivanja, možete ga jednostavno vratiti, a mi ćemo vam vratiti novac. Upotrijebite uzorak obrasca za otkazivanje koji nije obavezan (obrazac možete isprintati ovdje).

U roku od 14 dana od kupnje javite nam da ne želite kupljeni proizvod te nam u sljedećih 30 dana morate kupljeni proizvod vratiti nenošen, neoštećen, u originalnom i neoštećenom pakiranju s etiketama i računom. U suprotnom kupac odgovara za umanjenu vrijednost robe. Trošak vraćanja proizvoda snosi kupac.

U roku od 14 dana od primitka obavijesti, vratit ćemo vam uplaćeni iznos na transakcijski račun bez dodatnih pitanja i zapleta.

Trudimo se da vam vašu narudžbu dostavimo što prije. Ako je naručena roba na zalihama u centralnom skladištu, primit ćete ju u roku od dva radna dana.

U slučaju da je naručena roba na zalihama u jednoj od naših poslovnica, narudžbu ćete primit u roku do sedam radnih dana.

Pakete dostavlja Hrvatska pošta.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 600,00 HRK poštarina je besplatna. Za kupnju do vrijednosti 600,00 HRK naplaćujemo 30,00 HRK poštarine.

Za telefonske informacije dostupni smo svakim radnim danom do 8:00 do 9:30 te od 13:00 do 15.00.

Svoja pitanja možete nam poslati na e-mail adresu info@prva-liga.com.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Muški košarkaški pulover adidas DM PO HOODIE

Misao, da sa odlučnošću pobjediš negativu pomaže Donovan Mitchellu, da uvijek ponovno pogodi protivnikov koš. Bez obzira na to, da gledate kako igra ili učite nove trikove, na igralištu ćete sa tim puloverom uvijek pokazati svoju ljubav prema tom sportu. Napravljen je sa tehnologijom XVENT, koja pomaže pri odvajanju vlage od tijela i tako osigura prijatno suh i hladan osjećaj. Sa unutrašnjom i vanjskom zateznom vrpcom brine, da se krećete bez da vam pulover smeta pri tome. Djelomično je napravljen iz recikliranog poliestera i tako pomaže sačuvati našu okolinu.

Sastav:

  • 52% pamuk
  • 48% rec. poliester, French Terry

Slični artikli

Brza i pouzdana dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava za narudžbe veće od 600 kn
Jednostavno vraćanje
Svi artikli na zalihama
Dugogodišnje iskustvo
Meni
Top